"Μηλέικα Νέα"

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκινάει την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά και στα σχολεία της Μήλου. Το Γενικό Λύκειο Μήλου και το Γυμνάσιο Μήλου, το ΕΠΑ.Λ. Μήλου και το Δημοτικό Σχοελίο Αδάμαντα εξέδωσαν αναλυτικές ανακοινώσεις για την ώρα, τον τόπο και τον τρόπο προσέλευσης κάθε τάξης και σχολείου.

Αναλυτικά λοιπόν οι ανακοινώσεις όσων σχολείων έχουν στείλει ενημέρωση στα «Μηλέικα Νέα»:

ΕΠΑ.Λ. Μήλου

Ανακοινώνεται ότι ο Αγιασμός στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου, για την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς 2022-23, θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 11 π.μ. από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Σώρο, Αρχιερατικό Επίτροπο Μήλου.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το Σχολείο μας.

Ο Διευθυντής

Ηλίας Τσακάλης

ΠΕ80 Οικονομίας

Δημοτικό Σχολείο Αδάμαντα

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Αδάμαντα θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11.30΄το πρωί. Μετά τον αγιασμό, οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Για την αποφυγή συνωστισμού, στο χώρο του Σχολείου θα παραμείνουν μόνο οι γονείς των μαθητών της Α΄ Δημοτικού.  Επίσης, για μεγαλύτερη ασφάλεια, συστήνεται η χρήση ατομικής μάσκας προστασίας σε παιδιά και ενήλικες.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Γυμνάσιο &  Γενικό Λύκειο Μήλου

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Μήλου θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:45.

Τα λεωφορεία για την μεταφορά των μαθητών θα αναχωρήσουν στις 08:30 από τα Πολλώνια και στις 09:30 από τον Αδάμαντα.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

[Φωτογραφία αρχείου από τον περσινό (2021) αγιασμό στο ΕΠΑ.Λ. Μήλου]