"Μηλέικα Νέα"

Κάλεσμα μέσω θερμής παράκλησης απευθύνει στους κατοίκους με ανάρτηση του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.) Δημήτρης Πουλημένος. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί κάτοικοι των Πολλωνίων, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ενεργή σας συμμετοχή ώστε το χωριό μας να είναι ένα από τα πιο καθαρά χωριά της Μήλου. Μια διαπίστωση την οποία δεν την κάνουμε εμείς αλλά άλλοι αρμόδιοι στον τομέα της καθαριότητας. Αυτό μας ευχαριστεί και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε τους υπόγειους κάδους όπου έχουν τοποθετηθεί των οποίων η χωρητικότητα είναι ίση με 5 μεγάλους πλαστικούς κάδους. Παρατηρείται πολλές φορές δίπλα στον κάδο να υπάρχουν σκουπίδια και ο υπόγειος να είναι σχεδόν άδειος.

Τέλος, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να μαζεύουν τις ακαθαρσίες κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Ξέρετε…

Είναι τόσο καθαροί οι δρόμοι δεξιά κι αριστερά που πλέον φαίνονται μόνο οι ακαθαρσίες των σκύλων. Είναι εστίες μόλυνσης για όλους μας και ιδιαιτέρως για τα μικρά μας παιδιά.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στην κατανόησή σας και στη συνεργασία σας για να παραμείνουμε ένα καθαρό, φωτεινό και όμορφο χωριό όπως ήδη είμαστε!»