"Μηλέικα Νέα"

adamas

Την παραίτηση του από την προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου ο Βασίλειος Παπικινός. Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή του ο κ.Παπικινός η παραίτηση του έχει να κάνει με λόγους ηθικής και τάξης.

Στην επιστολή του αναφέρει αναλυτικά:

«Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αδάμαντα για λόγους ηθικής και τάξης και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Παρά τις προσπάθειές μου να δεχθώ καλοπροαίρετα την όποια κριτική μου ασκήθηκε διεξοδικά για το σύνολο των ενεργειών μου και να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου σε ένα κλίμα καλής διάθεσης, αμοιβαιότητας και αλληλοκατανόησης, δυστυχώς βρέθηκα αντιμέτωπος και πάλι με ένα κακόπιστο παρασκήνιο με ένα  ανθενωτικό περιβάλλον ατόμων, με ύβρεις και σχόλια, με συκοφαντίες και με πολλή παραπληροφόρηση. Όλα τα παραπάνω, καθ’ ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ποιότητα του χαρακτήρα μου, με βρίσκουν απόλυτα σίγουρο ως προς την απόφασή μου να παραιτηθώ, με τρόπο αμετάβλητο κι οριστικό.

Αντιδρώ κάθετα σε όλους εκείνους που προσπάθησαν σκληρά να προωθήσουν τα ατομικά τους συμφέροντα, σε βάρος ενός κοινού ωφέλιμου, ως εγγύηση, προόδου συλλογικού μέλλοντος.

Με τις ευχές μου για μια θετική δημιουργική πορεία, χωρίς οπισθοδρομήσεις……»