"Μηλέικα Νέα"

Οι γονείς των μαθητών της ΣΤ' τάξης του δημοτικού σχολείου Μήλου, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην αντιδήμαρχο κα Τούρλου Ζαμπέτα για το ειλικρινές ενδιαφέρον της και κυρίως στον Δήμαρχο Μήλου κο Δαμουλάκη Γεράσιμο για την άμεση παρέμβαση του και την επίλυση του προβλήματος που δημιούργηθηκε με την εκπαιδευτική εκδρομή των παιδιών μας στην Κρήτη, από την αλλαγή των δρομολογίων του πλοίου "Πρέβελης". 

Η λύση που δόθηκε ήταν πέρα των προσδοκιών μας. Με την παρέμβαση του Δημάρχου κα τις άμεσες ενέργειες του, η εταιρεία ΑΝΕΚ δέχτηκε να τροποποιήσει τα δρομολόγια των πλοίων της, που εκτελούν το δρομολόγια Πειραιάς - Ηράκλειο και Ηράκλειο - Πειραιάς στις 29/3/2019 και στις 02/04/2019 αντίστοιχα,  ώστε να σταματήσουν  στο λιμάνι της Μήλου για να μεταφέρουν από και πρός την Κρήτη τους 25 μαθητές μαζί με τους συνοδούς. 

Κε Δήμαρχε θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια γιατί χωρίς την παρέμβαση σας η εκδρομή μας είτε θα είχε ακυρωθεί είτε θα πραγματοποιούνταν με τεράστια ταλαιπωρία. 

Επίσης ευχαριστούμε και την εταιρεία ΑΝΕΚ για την μεγάλη αυτή διευκόλυνση.