"Μηλέικα Νέα"

sykam-mileiko

Ο ΣΥ.ΚΑ.Μ. μετά το πέρας των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτών και όσους έλαβαν μέρος σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Για την πραγματοποίηση του χορού μας τον Δήμο Μήλου και την επιτροπή του γηροκομείου, το fotorama, Πέτρο και Μιχάλη Βαμβακάρη, Στράτο Ευστρατίου, Γιάννη Βήχο, Αντώνη Νίνο, Δαμιανό Βήχο, Νικήτα Μουστάκα, Ανθούσα Ψαθά, Νικόλαο Βαμβούνη, Μιχάλη Νίνο, Μαρία και Μιχαηλία Βήχου, Πέτρο Τούρλο, Άρη Δεληβασιλείου, Ματίνα Παπαδοπούλου και τον Κώστα Μαυρογιάννη.

Για το Μηλέικο Καρναβάλι 2017 τον Δήμο Μήλου και το προσωπικό του, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαιίου, την IMERYS A.E., Μιχάλη Κυρίτση, Φρόκου Τζοβάνι, Μιχάλη Καμακάρη, Γιάννη Βικελή, Τσερώνη Στέλλα (Κιβωτός), Γιάννη Μάλλη, Ανθούσα Ψαθά, Ελένη Μαθιουδάκη, Μιχάλη Νίνο, Αμαλία Νίνου, Παρασκευά Καρβουνιάρη, Φιλίππα Μάλλη, Βαγγέλη Κολιαράκη και την Σοφία Λάλκοβσκα.

Για το 5ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού τον χορηγό μας ΙMERYS A.E., Ναυτικό Όμιλο, Παμμηλιακό, Πέτρο Τούρλο, Παρασκευά Καρβουνιαρη, Ανθούσα Ψαθά, την Βιργινία Κυρίτση και ιδιαιτέρως την επιτροπή μας τον Στέλιο Λιβάνιο, τον Μιχάλη Κυρίτση και την Δέσποινα Κολιαράκη.

Η συμμετοχή σας  καθορίζει την επιτυχία για να χαρίσουμε του χρόνου περισσότερα χαμόγελα....

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.