"Μηλέικα Νέα"

Οι προσφορές συνεχίζονται στο «μερεμετάκι» στον Τριοβάσαλο που ξεκινάει εβδομάδα προσφορών στα εργαλεία, με την DeWalt προεξέχουσα!

Μετά την πετυχημένη περσινή εκδήλωση στο «μερεμετάκι», που είναι επίσημος εκπρόσωπος και μεταπωλητής της DeWalt στη Μήλο, ήρθε και φέτος η στιγμή να προμηθευτείτε τα εργαλεία σας. Η εβδομάδα περιλαμβάνει:

Μεγάλες Προσφορές σε Ηλεκτρικά Εργαλεία DEWALT & Krausmann για όλους

Επισκεφθείτε το dewalt.gr και δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων της De WALT...dewalt.gr και δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων της De WALT...

meremetaki dewalt ventouris

Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, στην προσπάθειά μας να καλύπτουμε συνεχώς τις ανάγκες σας γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση και την καλύτερη λειτουργία του σπιτιού σας αλλά και της επιχείρησής σας, δημιουργήσαμε το «μερεμετάκι». Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία κορυφαίων εταιριών, μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων, σας προτείνουμε την καλύτερη λύση στις πιο συμφέρουσες τιμές.

meremetaki magazi profile

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2287028197 – «μερεμετάκι»

Επισκεφθείτε το «μερεμετάκι» και ηλεκτρονικά στο www.meremetaki.gr ή στη σελίδα του facebook: www.facebook.com/meremetaki/

Γιατί η προετοιμασία για το χειμώνα στη Μήλο απαιτεί λύσεις από το «μερεμετάκι»!