"Μηλέικα Νέα"

Στα χέρια του Υπουργού Υγείας Αθανάσιου Πλεύρη βρίσκεται πλέον και μέσω των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Μήλου η κατάσταση όπως την περιγράφει το 74% αυτών που την υπογράφει.

Στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι οι προσπάθειες τους να υπηρετήσουν τον ευαίσθητο τομέα της υγείας υπονομεύονται από την επιθετική, αυταρχική και αδιάλλακτη συμπεριφορά του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής κ. Κωνσταντίνου Μακρή.

Μια κατάσταση η οποία όπως χαρακτηριστικά τονίζεται επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μήλου.

Να τονίσουμε προς αποφυγή της όποιας παρεξήγησης ότι για λόγους προσωπικών δεδομένων και κατόπιν παράκλησης των εργαζομένων έχει αφαιρεθεί και δεν θα δημοσιευθεί η δεύτερη σελίδας της επιστολής στην οποία αναφέρονται και φαίνονται οι υπογραφές και τα ονόματα των εργαζομένων.

Όπως μας ανέφεραν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Μήλου, η επιστολή έχει σταλεί από τις 7 Οκτωβρίου 2022, όπως θα δείτε και πιο κάτω, Παρ' όλα αυτά με αίσθημα ευθύνης περίμεναν να την δώσουν στην δημοσιότητα μετά την επίσκεψη των Γιατρών του Αιγαίου - ΠΑΓΝΗ, ώστε να μην επηρεαστεί σε κανένα σημείο το έργο τους.

Ακολουθεί η επιστολή:

kym epistolh ergazomenwn 071022