"Μηλέικα Νέα"

Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους υποψηφίους.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών, φέτος διαφοροποιείται η υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης (Α-Δ) και η διαδικασία θα γίνει ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως και με απλά βήματα. Η Αίτηση – Δήλωση αποστέλλεται με mail από τους υποψηφίους στο Λύκειό τους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια.

Παρακαλούμε όλους τους τελειόφοιτους ή αποφοίτους ΕΠΑΛ που επιθυμούν να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 να κατεβάσουν την Αίτηση / Δήλωση, να τη συμπληρώσουν και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΠΑΛ Μήλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μόλις καταχωρηθεί η αίτηση θα σταλεί απάντηση επιβεβαίωσης.

Δελτίο τύπου: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis

Αίτηση - Δήλωση ΕΠΑΛ: https://www.minedu.gov.gr/…/20200327_%CE%91-%CE%94_%CE%95%C…

Εγκύκλιος: https://www.minedu.gov.gr/…/20200327_%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%…

Αίτηση για εισαγωγή σε μουσικά τμήματα: https://www.minedu.gov.gr/…/20200327_%CE%91-%CE%94_%CE%9C%C…