Δήμος Μήλου

kapi-xristougenna2017

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Μήλου στα πλαίσια των εορτών, πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις για τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα εγγονάκια των μελών του Κ.Α.Π.Η, τα οποία συνόδεψαν οι ηλικιωμένοι και πέρασαν όλοι μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα.

Τα παιδιά έπαιξαν πολλά παιχνίδια, χόρεψαν, τραγούδησαν  και ευχαριστήθηκαν τη συντροφιά των παππούδων και των γιαγιάδων τους.  

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα σοκολατένια δώρα του και αντάλλαξε ευχές με μικρούς και μεγάλους.

Δίνοντας συνέχεια σ΄αυτό το όμορφο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση των μελών του Κ.Α.Π.Η.  με την παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης παράστασης « ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ » από τους μαθητές της Α΄ Β΄και ΣΤ΄Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα.

Οι μικροί μαθητές ενθουσίασαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τους ηλικιωμένους και χειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη αίθουσα.

kapi-xristougenna2017a

Τις ολόθερμες ευχές τους για τις γιορτές έδωσαν στους παρευρισκόμενους , οι Σεβαστοί Πατέρες τις Εκκλησίας, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης και οι Αντιδήμαρχοι κα Τούρλου Ζαμπέτα  και κα Βαμβακάρη Σοφία.

Στην επιτυχία των εκδηλώσεων συνεισέφεραν με τη χορηγία τους οι παρακάτω επαγγελματίες της Μήλου, τους οποίους και ευχαριστούμε:

Super Market: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΒΙΔΑΛΗΣ, Τροφοδοτική ΒΗΧΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Αρτοποιεία : ΜΟΥΡΑΤΟΣ, ΒΙΚΕΛΗΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ, 

Εστιατόριο ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΌΝΟΣ !!!