Μήλος

Αθλητισμός

xeirokrothma2016

Απαλλαγμένος από το άγχος ενός τελικού παραμονής ο Παμμηλιακός κατασπάραξε με 8 γκολ τον 3ο της Β’ κατηγορίας Μαρπησσαϊκό, δείχνοντας ότι η διαφορά του από τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας των Κυκλάδων είναι χαώδης και πως εν τέλει κακώς βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται φέτος, να δίνει μπαράζ για την σωτηρία του.

Πανθηραϊκού θέλοντος ο αγώνας δεν είχε καμία απολύτως σημασία για τις δύο ομάδες που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται και οι δύο στα «σαλόνια» της Α’ Κυκλάδων.

Στο Δημοτικό γήπεδο Σίφνου οι παίχτες του Παμμηλιακού φάνηκε από... την προθέρμανση ότι είχαν ταξιδέψει κεφάτοι στην καλοκαιρινή τους...αγγαρεία. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία (τα καλά νέα ενός αδιάφορου ματς) να εκτίσει άλλη μία αγωνιστική από την ποινή του (3η) ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης που πλέον χρωστάει μόλις μία για τη νέα σεζόν. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τους «κόκκινους»στην πρώτη μετά Γκούτζα σεζόν και με τα όσα λάθη έγιναν στον βεβιασμένο σχεδιασμό. Η διοίκηση και ο προπονητής (αν μείνει) έχουν πια εικόνα των λαθών τους και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους.

Τα γρανάζια των Ακαδημιών δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς και η παραγωγή ταλέντων από τη Μήλο δείχνει τον δρόμο για την συνέχεια. Για να βγουν νέοι Αργύριδες, νέοι Στάθηδες, νέοι Αλέξανδροι, νέοι «Κλέφτες», νέοι Ηλίες, νέοι «Μπίλιδες», νέοι Πουλάκηδες!