Το ποδήλατο έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας μας, αφού αποτελεί τον πιο οικονομικό, οικολογικό και πρακτικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη που ταυτόχρονα κάνει καλό στο σώμα μας. Συγκεκριμένα, η χρήση ποδηλάτου όχι μόνο μειώνει σημαντικά το ενεργειακό μας αποτύπωμα, αλλά ταυτόχρονα μας βοηθάει να γυμναστούμε και να αποκτήσουμε καλλίγραμμη σιλουέτα, με το να πηγαίνουμε απλώς στην δουλειά μας.

Όπως σε κάθε σπορ όμως, έτσι και στο ποδήλατο, είναι σημαντικό να έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, για την ασφάλεια και την διευκόλυνσή μας. Εκτός από το απαραίτητο κράνος, εξίσου σημαντικό είναι και το ποδηλατικό κολάν, γυναικείο ή και ανδρικό, αλλά και τα κοντά κολάν, ειδικά σχεδιασμένα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γιατί είναι απαραίτητος ρουχισμός

Καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει εκδορές ή μελανιές στα πόδια της όταν φοράει το αγαπημένο της φόρεμα και φυσικά τίποτα δεν θα πρέπει να σας εμποδίζει ενώ κινείστε με το ποδήλατο σας. Γι’ αυτό το λόγο, το να επιλέξετε ένα ανθεκτικό ποδηλατικό κολάν γυναικείο, είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια και την διευκόλυνσή σας.

Οι ποδηλάτες επιλέγουν ποδηλατικά κολάν επειδή είναι πιο δροσερά, πιο άνετα και απορροφούν τον ιδρώτα πιο γρήγορα. Επιπλέον, το ποδηλατικό κολάν γίνεται ένα με το σώμα σας και έτσι ξέρετε με σιγουριά ότι δεν θα πιαστεί στη σέλα σας κατά τη διάρκεια μιας πτώσης ή ενός άλματος. Τέλος, το κολάν έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να βελτιώνει την απόδοση, να ελαφρύτερο από τα άλλα ρούχα και να προστατεύει την περιοχή του καβάλου.

neat proper article5a 12 191120

Για στυλ καλοκαιρινό

Όταν η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει, τα γυναικείο ποδηλατικό κολάν ανεβαίνει επίσης, γιατί η ζέστη μπορεί να γίνει αφόρητη με ένα μακρύ παντελόνι και ένα δέρμα που αναπνέει σωστά τους καλοκαιρινούς μήνες εξασφαλίζει καλύτερη υγεία στον αθλητή.

Έτσι τα κοντά κολάν είναι must για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, αφού μπορούν εκτός από ένδυμα άθλησης, να σας συνοδεύσουν και στην καθημερινότητά σας, ως μία στυλάτη και άνετη επιλογή.

Βρείτε σήμερα το νέο σας ποδηλατικό κολάν γυναικείο και μεγάλη ποικιλία σε κοντά κολάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα pcp clothing (https://www.pcpclothing.com/) σε κορυφαία ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.