Οι ανδρικές αρβύλες είναι ένα παπούτσι που αγαπούν αρκετοί. Είναι πρακτικό, εξαιρετικά βολικό και πολύ ανθεκτικό. Δες πως θα επιλέξεις το κατάλληλο για σένα.

Στα ανδρικά παπούτσια υπάρχουν διάφοροι τύποι, όμως αυτό που είναι διαχρονικό και κερδίζει τις εντυπώσεις πολλών ανδρών, είναι τα άρβυλα. Μπορούν να φορεθούν σε εξωτερικές δραστηριότητες, στην εργασία, στη μηχανή ή ακόμα και στις πεζοπορίες.

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις πολλές και διαφορετικές ανδρικές αρβύλες που η κάθε μία εστιάζει σε διαφορετικές ανάγκες.

Έφτασε η ώρα να μάθεις περισσότερα!

Άρβυλα

neatnproper milos 150420a

Τα άρβυλα, είναι τα σκληροτράχηλα μποτάκια που καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του αστραγάλου και είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, μαλακά στο περπάτημα, ελαφριά και πολλές φορές αδιάβροχα.

Είναι το παπούτσι που θα λατρέψεις. Αρκετοί τα επιλέγουν για την ανάβαση μηχανής, αλλά και για τις καθημερινές εργασίες τους, καθώς προσφέρουν προστασία, σταθερότητα και φυσικά άνεση.

Μποτάκια ορειβασίας

neatnproper milos 150420b

Τα μποτάκια ορειβασίας είναι μία πιο εξειδικευμένη κατηγορία. Στο εμπόριο υπάρχουν μποτάκια τύπου ορειβασίας και τα αυθεντικά άρβυλα ορειβασίας. Η διαφορά τους είναι πως τα πρώτα δανείζονται την αισθητική, ενώ τα δεύτερα είναι σχεδιασμένα με υλικά και μηχανισμούς ασφαλείας για να είναι κατάλληλα για τις αναβάσεις, την πεζοπορία, το κυνήγι και πολλές άλλες υπαίθριες δραστηριότητες,  στις οποίες το κατάλληλο παπούτσι παίζει ρόλο.

Άρβυλα Ελληνικού Στρατού

Μία διαφορετική πρόταση είναι τα άρβυλα του Ελληνικού Στρατού. Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας αρβύλα η οποία έχει το κλασσικό σχέδιο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και είναι κατάλληλη για στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας, κυνηγούς και ορειβάτες.

Top Product:

Αρβύλα Ελληνικού Στρατού Αrmymania – Μόνο 45€

neatnproper milos 150420b

Ένα παπούτσι που χαρακτηρίζεται για την αντοχή του, την ποιότητα και φυσικά το style.

Στο εμπόριο μπορείς να βρεις εύκολα και στρατιωτικά άρβυλα άλλων χωρών όπως Αμερικής και Ολλανδίας.

Που θα τα βρω;

Αν αναζητάς ένα ζευγάρι αξιόπιστα και ανθεκτικά παπούτσια, τότε μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα tuffmensgear.com και βρες άρβυλα κάθε τύπου, που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα, την αντοχή και τον εργονομικό σχεδιασμό τους.