prosfyges2018d

SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 8 Μαΐου, 2018 11:07

prosfyges2018d

Μία ακόμα ομάδα 76 προσφύγων αναμένεται να υποδεχτεί  το νησί της Σύρου. Ως διαμετακομιστικός σταθμός προσφύγων λειτουργεί για ακόμα μία φορά η Σύρος, που κλήθηκε να φιλοξενήσει για πολύ λίγο (μπορεί και μία ώρα) τους 76 πρόσφυγες, αφού στην συνέχεια θα μεταφερθούν με το SUPERFASTXII στην Λέρο.

Πρόκειται για τους 76 πρόσφυγες που βρέθηκαν στην περιοχή Παλαιοχωρίου στη Μήλο μέσα σε ένα αγκυροβολημένο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Οι 76 πρόσφυγες θα μεταφερθούν από την Μήλο στην Σύρο με το επιβατηγό πλοίο «Άρτεμις» το βράδυ της Τετάρτη 9/5.

Αξίζει να σημειωθεί πως Δύο εκ των ανωτέρω, ηλικίας 26 και 31 ετών, συνελήφθησαν φερόμενοι ως διακινητές, ενώ την φύλαξη τους έχει αναλάβει η αστυνομία και το Λιμενικό σώμα.

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 8 Μαΐου, 2018 11:07Categories: Μήλος Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα