"Μηλέικα Νέα"

paidikos-stathmos

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 
Εντάξει, το ξέρω, κάνω βρώμικη αντιπολίτευση και μαζεύω ψήφους για την - οποιαδήποτε, υποθετική, μελλοντική - υποψηφιότητά μου! Τα είπα μόνη μου για να μην χάνουμε χρόνο!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ:
Το κτίριο όπου στεγαζόταν ο παιδικός σταθμός χρειαζόταν κάποιες επισκευές, οι οποίες στην πορεία των έργων αποδείχθηκε ότι ήταν μεγαλύτερες από το αναμενόμενο και ετίθετο θέμα ασφάλειας των παιδιών οπότε, πολύ σωστά, αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδάκια που ήδη φιλοξενούνταν στον παιδικό σταθμό της Πλάκας μεταφέρθηκαν στο κτίριο του παλαιού Νηπιαγωγείου Τριοβασαλου, το οποίο όμως δεν τηρεί τις προδιαγραφές για παιδικός σταθμός αλλά και δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα παιδάκια. Έτσι λοιπόν σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου στο χθεσινό Δ.Σ, η απάντηση ήταν εν ολίγοις «υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες». Το πότε θα τελειώσουν, άγνωστο! Και οι μαμάδες που πρέπει να δουλέψουν; Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πληρώνουν νταντά ούτε έχουν γιαγιά για να προσέχει τα παιδιά τους!

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ είναι να βρει ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ για να στεγαστεί ο παιδικός σταθμός προσωρινά ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν και τα υπόλοιπα παιδάκια! Κι αν όχι νομική τουλάχιστον ηθική υποχρέωση απέναντι στους δημότες του!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΚΟΥΤΕ;

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! 

Ελάτε να ορίσουμε ημέρα και ώρα συνάντησης για παράσταση στο Δημαρχείο και συνάντηση με τους υπεύθυνους για απαντήσεις και λύσεις.»

Ζωή Γεωργοπούλου