"Μηλέικα Νέα"

ektakto-nero-lymata1

«Με την απίστευτη συμμετοχή του κόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο αποδείξαμε στον εαυτό μας και στους υπόλοιπους Μηλιούς ότι με αγώνες και μόνο με αγώνες κατακτούμε τα δικαιώματα μας. Δεν υπάρχουν αυτόκλητοι σωτήρες. Και τον καλύτερο Δήμαρχο να είχαμε αν τον αφήναμε να αλωνίζει ανενόχλητος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι έλεγαν μόνο γιες σερ(!) προβλήματα μπορεί να είχαμε.

Δεν πιστεύω να έχαψε κανείς ότι η μελέτη ετοιμαζόταν από 13/6;;;;; Θαμμένη στα συρτάρια ήταν, όπως έθαβαν και τον υπουργό, που, δήθεν, δεν έδινε λεφτά. Μόλις είδαν όμως πως ο κόσμος είχε ξεσηκωθεί προέκυψε (ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!! ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ,ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ) το πρόγραμμα του "καλού αυτού ανθρώπου" (για τον ίδιο υπουργό μιλάμε!).

Γιατί να δεχτούμε τη συγγνώμη τους (άλλωστε δεν πίνεται) όταν, επί 40 περίπου ημέρες, δεν έβγαλαν ούτε μία επίσημη ανακοίνωση για να ξέρει ο κόσμος γιατί το νερό είναι κόκκινο ή γιατί δεν έχουμε νερό ή από που παίρνουμε νερό και να ζητήσουν, από τότε, συγγνώμη;Αν  δεν μαζευόταν ο κόσμος και δεν είχαμε στα χέρια μας τις υπογραφές ούτε συγγνώμη θα ζητούσαν. Θα συνέχιζαν να λένε να μη δίνουν απαντήσεις, οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και οτι είναι μόνο 20-30 πολιτικοί του αντίπαλοι που λένε ψέματα γιατί θέλουν να χαλάσουν την εικόνα του νησιού για να του πάνε κόντρα.' 

Αλλά γυρίζει ο τροχός.Και γυρίζει παρά τα εμπόδια που βάζει κάθε φεουδαρχίσκος ή δικτατορίσκος και φυσικά οι οσφυοκάμπτες που αρπάζονται με νύχια και με δόντια από το άρμα της εξουσίας. Γυρίζει γιατί εμείς, οι πολίτες, ο λαός της Μήλου, που μας απαξιώνουν και νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ αυτού του τροχού.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ . Και μηδενίσαμε τα ρολόγια. Και για κάποιους ο χρόνος άρχισε να κυλάει αντίστροφα και έχουν χάσει τη γη κάτω απ' τα πόδια τους.

Γι' αυτό επιδόθηκαν σε μια  άνευ προηγουμένου ποταπή συμπεριφορά. Δεν θα αναφερθώ στη συμπεριφορά τους προς τον κ. Αποστολόπουλο κι εμένα, παλιά μας τέχνη κόσκινο.Αναφέρομαι στην προσβλητικότατη συμπεριφορά της κ. Σοφίας Βαμβακάρη απέναντι σε έναν άνθρωπο που και ο αείμνηστος πατέρας του και αυτός τίμησαν 

και αγάπησαν αυτό το νησί. Ντροπή και μόνο ντροπή!!! ( Δεν αναφέρω το όνομα γιατί δεν έχω ζητήσει την άδειά του)

Για μας πάντως, τον κόσμο της Μήλου, ο χρόνος πάει μπροστά, για να μας φέρει πιο κοντά στο καλύτερο αύριο για μας και για τα παιδιά μας. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΙΕΣΗ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!»

Ζωή Γεωργοπούλου

Παιδίατρος Κ.Υ.Μήλου