"Μηλέικα Νέα"

pospom1217

Πλήθος παιδιών από τα Πολλώνια, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 16/12 στο κτήριο του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. για την παραδοσιακή παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Πολύ χαρά, παιχνίδι με τους βοηθούς του Αη Βασίλη.  Η μαγεία των Χριστουγέννων εκφράστηκε και από την συγκέντρωση παιχνιδιών και ρουχισμού για τα παιδικά χωριά SOS της Βάρης. Υπήρξε ζωντανή επικοινωνία με το χωριό και τον υπεύθυνο κ. Παπαγιάννη όπου εξήγησε τη λειτουργία μιας SOS οικογένειας και της ζωής ενός παιδιού που φιλοξενείτε στο χωριό.

Έγινε η κλήρωση από τη λαχειοφόρο της Παιδικής Χαράς και οι τυχεροί είναι Νο. 497 -Ρούχο από το Ann Marrie No. 500 Bluetooth από Netrino No. 1965 Παιχνίδι από Τερέζα Νο. 496 κρασιά από Κωσταντάκη Νο. 499 Πιεσόμετρο από Φαρμακείο Μπρα Νο. 433 Ρούχο από έκφραση -Τυχερός ο κ. Κατρης Τάκης Νο. 464 εισιτήριο απο Travel me to Milos

Στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα, ζήτησε από τα μικρά παιδιά να τους πουν ποια ήταν η καλή πράξη που έκαναν το 2017,πήρε τις πιο ευρηματικές απαντήσεις και επέστρεψε στον Βόρειο Πόλο με το μαγικό έλκηθρο!

pospom1217a

pospom1217b