"Μηλέικα Νέα"

Η Μουσική Σχολή Μήλου «Μηλίων Τέχνες» διοργανώνει Χειμερινό Φεστιβάλ Μήλου – Μικροί Μουσικοί», Γνωριμία με την Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 2 έως 7 ετών

«Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο της Μουσικής…σε ένα πρόγραμμα για παιδιά από 3 έως 7 ετών. Βασισμένο σε μουσικοκινητικές ασκήσεις αλλά και σε ασκήσεις εμπειριών που βοηθούν στην αφύπνιση των αισθήσεων τους, το πρόγραμμα ενθαρρύνει τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα δημιουργικό μουσικό κόσμο χτίζοντας εμπιστοσύνη, αυτοέλεγχο και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Η δημιουργική κίνηση σε διάφορες μουσικές «διαθέσεις» βοηθάει ώστε να αναπτύσσουν την αίσθηση του ρυθμού, της μουσικής γραφής και ανάγνωσης.

Τα παιδιά χωρίζονται ηλικιακά σε 3 ομάδες:

3-4 ετών, με παρουσία και συμμετοχή γονέων στην τάξη, δίνοντας τους την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί.

4-5 ετών, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της φαντασίας του παιδιού αλλά και της ρυθμικής αγωγής μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια.

5-7 ετών, με ιδιαίτερη έμφαση στη ρυθμική αγωγή, μουσική γραφή και ανάγνωση με την βοήθεια κρουστών οργάνων και Μεταλλόφωνου.

Υπεύθυνες προγράμματος: Οι καθηγήτριες μουσικής της Μουσικής Σχολής «Μηλίων Τέχνες»: Λυδία Σέρβου, Έρρικα Κυρίτση, Ελπίδα Μουντζάκη.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 16.00-17.00, 17.00-18.00, 18.00-19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αδάμαντα.

Ελεύθερη-Δωρεάν συμμετοχή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6948 082210»

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου - Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Μουσική Σχολή Μήλου «Μηλίων Τέχνες»