"Μηλέικα Νέα"

Ανακοίνωση για το λιμενικό έργο στα Πολλώνια εξέδωσε ο ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ., μετά την ενημέρωση για την διάλυση της σύμβασης του έργου, τονίζοντας την αναγκαιότητα του. Ο ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. καλεί τον Δήμο Μήλου σε συνεργασία ώστε να προταθεί άμεση τροποποίηση του προς όφελος του χωριού.


Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

pospom milos limeniko 2021

Κατά τη χθεσινή (30-05-2021) συγκέντρωση στην αυλή του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. η οποία έγινε εσπευσμένα λόγω της τελευταίας εξέλιξης στο θέμα του σχεδιαζόμενου λιμενικού έργου (διάλυση της εργολαβικής σύμβασης) συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία και παρουσιάστηκε η από το 2018 μελέτη του Λιμενικού Ταμείου Μήλου για την κατασκευή μαρίνας πρόσδεσης σκαφών αναψυχής. Στο εν λόγω σχέδιο μπορεί να προβλεφθεί θέση πρόσδεσης του ferry boat για Κίμωλο και ταχυπλόων επιβατηγών.

Ο ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. καλεό με ανακοίνωσή του εάν συμφωνείτε με την πρόταση, να υπογράψετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εδώ...

«Είναι πολύ σημαντικό να “μιλήσει” το χωριό σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του σημαντικότερου έργου που θα αλλάξει την όψη του για πάντα. Ας σκεφτούμε με ποιον τρόπο η αλλαγή θα είναι ωφέλιμη , θα αναβαθμίσει και δεν θα υποβαθμίσει τον τόπο μας, θα μας ενώσει και δεν θα μας χωρίσει» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. Δημήτρης Πουλημένος.