"Μηλέικα Νέα"

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου την 4η Απριλίου 2019, επέλεξε, μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και των κατοίκων της Μήλου, το βραβείο να απονεμηθεί για το έτος 2018 στην ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΛΟΥ του Σαράντου, για μια ιδιαίτερη και πρωτοπόρα για τη Μήλο πράξη αλληλεγγύης στην οποία προχώρησε το 2018 και αφορά στη δωρεά μυελού των οστών.

Η Επιτροπή αξιολόγησε οκτώ υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από δέκα έξι φορείς και ιδιώτες και αφορούσαν δράσεις συμπολιτών μας που ξεχώρισαν στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Και οι οκτώ προτεινόμενοι/ες πραγματοποίησαν αξιέπαινες δράσεις που απευθύνονταν στο κοινωνικό σύνολο.

Η υποψηφιότητα όμως που ξεχώρισε ήταν της Πολυχρονίας Τούρλου, η οποία παρακάμπτοντας όποιες δυσκολίες και προκαταλήψεις, προχώρησε σε μία πράξη αλτρουϊσμού και προσφοράς σώζοντας έτσι μια ανθρώπινη ζωή. Η Επιτροπή Αξιολόγησης, θεωρώντας την πράξη της παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και φιλαλληλίας, της απονέμει το «Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς» για το 2018.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς επίσης και σε όλους τους συμπολίτες μας που προτάθηκαν για το «Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς Αναστασία Αντωνιάδου» για το κοινωνικό έργο που ανέπτυξαν το 2018.

Συγχαίροντας την Πολυχρονία Τούρλου, ευχόμαστε η πράξη της να αποτελέσει παράδειγμα κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία της Μήλου.

ΓΙΑ ΤΗΝ

IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ