"Μηλέικα Νέα"

travelmetomilos1217

Συνεπής στο ραντεβού μας με συνεργάτες κι επισκέπτες του νησιού μαs, το Travel me to Milos παρευρίσκεται για άλλη μία χρονιά στην Greek Tourism Expo, μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα.

Η Greek Tourism Expo είναι ίσως η μεγαλύτερη Β2Β έκθεση τουρισμού στη χώρα μας, με το hosted buyers πρόγραμμά της να προσελκύει πάνω από 150 τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθιστά την έκθεση ένα καθοριστικής σημασίας σημείο συνάντησης επαγγελματιών του τουριστικού χώρου και ένα ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης στοχευμένων δράσεων και συμφωνιών για τη συστηματική κι οργανωμένη προώθηση του προορισμού μας.

Με την παρουσία του στην Greek Tourism Expo το γραφείο μας συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την προσπάθεια για την προώθηση του νησιού μας σε έγκυρους πράκτορες κι operators, με συνοχή και συνεκτικότητα στο εγχείρημα τόνωσης της εξωστρέφειας τόσο της επιχείρησης αλλά, κυρίως σε συλλογικό επίπεδο, του νησιού.

Η έκθεση ξεκίνησε την Παρασκευή, 08/12, και ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή, 10/12, με τις δύο πρώτες ημέρες της να έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον και κι επαγγελματικές επαφές και την τρίτη ημέρα να είναι περισσότερο μία ημέρα επαφής με το κοινό. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την Μήλο από επαγγελματίες-κλειδιά του εξωτερικού στις προγραμματισμένες συναντήσεις μας αλλά και από συναδέλφους από την Ελλάδα που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Πέρα από το περίπτερο του Travel me to Milos, η Μήλος ήταν παρούσα και στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο τουριστικό γεγονός αλλά και μέσω αρκετών συναδέλφων και συνεργατών από το νησί μας που επίσης παρευρέθηκαν στην έκθεση.

Η έκθεση θα κλείσει τις πόρτες της για το 2017 σήμερα στις 20:00 και θα χαρούμε πολύ να υποδεχτούμε συντοπίτες και επισκέπτες στο περίπτερο του Travel me to Milos, D52, στο Hall D αλλά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Travel me to Milos