"Μηλέικα Νέα"

plakiwtikh-glenti17

Την Παρασκευή 4/8 έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Παρκινγκ των Πλακών το παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι. Εδώ και 15 χρόνια το γλέντι αυτό έχει γίνει θεσμός στη Μήλο. Τιμήσαμε με το ξεκίνημα του συλλόγου μας τους παλιούς παραδοσιακούς οργανοπαίκτες του νησιού και συνεχίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με ένα «καθαρό» νησιώτικο γλέντι  το ταξίδι στο χώρο της μουσικής παράδοσης. Κυρίως με τις καινούργιες εκφράσεις της στο νησί, νέα παιδιά, ιδιαίτερα τα παιδιά από το χωριό μας τις Πλάκες, αλλά και από άλλα νησιά όπως φέτος από την Κίμωλο.

Τόσο το πλήθος του κόσμου που διασκέδασε μαζί μας αλλά κυρίως το απίστευτο κέφι που υπήρχε  μέχρι το ξημέρωμα ήταν τα βασικά στοιχεία  αυτής της εξαιρετικής βραδιάς.

Ευχαριστούμε :

-Όλους τους Πλακιώτες που βοήθησαν με την προσωπική τους δουλειά στη διοργάνωση

-Το Δήμο  Μήλου για την ανταπόκριση του σε ότι υποστήριξη χρειαστήκαμε

-Τους χορηγούς, δωροθέτες της εκδήλωσης 

-Την επιχείρηση, καντίνα για την άψογη υποστήριξη της εκδήλωσης και την συνεργασία

-Τους οργανοπαίκτες Φραγκούλη και Γιώργο Λογοθέτη για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν

Στην λαχειοφόρο αγορά που έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία δεν βρέθηκε ο τυχερός ενός από τα δώρα. Συγκεκριμένα της κάμερας υποβρύχιας φωτογράφησης. Το νούμερο του λαχνού αυτού είναι το 507. Παρακαλείται όποιος το έχει κερδίσει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6978585487 για να του παραδώσουμε το καρτελάκι παραλαβής.