"Μηλέικα Νέα"

monada-afalatwshs

Με επιστολή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου, μέσω της Διευθύνουσα Συμβούλου της κας Μανταλένας Γερασίμου, η Αιολική Μήλου Α.Ε. κάνει γνωστό ότι είναι άμεσα διαθέσιμη να προβεί στην επέκταση της μονάδας αφαλάτωσης και την παραγωγή επιπλέον ποσότητας νερού, όπως σχετικά αναφέρει, μόλις πάρει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μήλου.

Η Αιολική Μήλου πετάει ξεκάθαρα πια το «μπαλάκι» στην δημοτική αρχή, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για ό,τι δεν αποφασίστηκε και κατά την προηγούμενη 7ετία με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο αποκορύφωμα του προβλήματος την φετινή χρονιά. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ενέργειες του Δήμου Μήλου στην «πρόσκληση» αυτή της «Αιολικής».

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Σε συνέχεια της παρουσίας της ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ Α.Ε. στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 25.07.17, είμαστε στη διάθεσή σας σχετικά με το θέμα της επέκτασης της μονάδας αφαλάτωσης για την προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων νερού.

Αμέσως μόλις λάβουμε την απόφαση σας για τις επιπλέον ποσότητες νερού που επιθυμείτε να προμηθεύεστε, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για την υλοποίηση αντίστοιχης επέκτασης, βάσει δέσμευσης ελάχιστης κατανάλωσης, θέτοντας υπό συζήτηση τις ανάλογες τεχνικές και άλλες προϋποθέσεις.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για συνδρομή και συνεργασία.»