"Μηλέικα Νέα"

syndesmoi-leitourgia0818

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ»

Οι σύλλογοι μας, τέλεσαν την ετήσια Θεία Λειτουργία τους στη Μήλο, στις 18/8/2018 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων , με τις ευλογίες του πατρός Μεθοδίου. Την Θεία Λειτουργία, παρακολούθησαν  ο  Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μήλου, Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά και Ζαμπέτα Τούρλου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Εμμανουήλ Νίνος,  ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Ζεφυρίας “Η ΧΩΡΑ”  Γιώργος Καμακάρης και πλήθος Μηλίων. Μετά το πέρας αυτής προσφέρθηκε καφές με εδέσματα. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Εμμανουήλ Καμακάρης, ο οποίος με την φυσαρμόνικά του διάνθισε το πρωϊνό μας με διάφορα τραγούδια τα οποία τραγούδησαν οι καλεσμένοι μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Μεθόδιο για την όμορφη λειτουργία του  τον  Δήμαρχο Μήλου, την Αντιδήμαρχο Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά, την Αικατερίνη Χανιώτη, τον  φούρνο Άρτεμις στον Αδάμαντα (΄Αρτους)  και τα Παραδοσιακά εδέσματα (καρπουζόπιτα), για τις προσφορές τους.