"Μηλέικα Νέα"

Στο web radio του mixgrill.gr φιλοξενήθηκε και μίλησε η Τάνια Κολέτσιου, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μηλίων Τέχνες», γνωστού και ως Μουσικής Σχολής Μήλου στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Μπαλιώτη, ο οποίος στο εισαγωγικό του σημείωμα αναφέρει:

Η Τάνια Κολέτσιου, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μηλίων Τέχνες» ασχολείται μεν με τον τουρισμό στο πανέμορφο νησί της Μήλου, αλλά αφιερώνει μπόλικο χρόνο στην ανάπτυξη της Μουσικής Σχολής του νησιού. Με χαρά κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα για όσα έχουν γίνει κι όσα θα γίνουν για την Μουσική στην Μήλο.

Από πέρσι το καλοκαίρι έχω ανακαλύψει την έντονη δημιουργικότητα της Σχολής «Μηλίων Τέχνες» ακόμη και σε περίοδο, όπου όλοι ήταν με μάσκες και τον φόβο του κορονοϊου. Οι λίγοι «κούκοι» της Σχολής έχουν κάνει πράγματα και θαύματα τα 9 τελευταία χρόνια και είχα τη χαρά να συνομιλήσω με έναν από αυτούς, την Τάνια Κολέτσιου. Μάλιστα, σήμερα η Μουσική Σχολή Μήλου διοργανώνει συναυλίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Συνεδριακό Κέντρο «Γιώργος Ηλιόπουλος» και την επόμενη Δευτέρα 5/9 με τον Γιάννη Κότσιρα στον ίδιο χώρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου.

Το «μικρόφωνο» στην Τάνια – Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της στο mixgrill.gr και στον Γιώργο Μπαλιώτη: https://www.mixgrill.gr/ar78046el-tania-koletsioy-sti-milo-ta-paidia-exoyn-prosvasi-sti-moysiki.html