"Μηλέικα Νέα"

ika-etamΔιεξοδική συζήτηση για τα θέματα λειτουργίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο νησί της Μήλου και το θέμα λειτουργίας Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα στο Γραφείο του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Στη σύσκεψη υπό τον Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ πήραν μέρος ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν. Συρμαλένιος, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γ. Δαμουλάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Α. Καβαλιέρος και ο Πρόεδρος Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου κ. Γ. Μάλλης.

Συμφωνήθηκε σε εύλογο χρόνο, ο Δήμαρχος Μήλου να προτείνει λύσεις παραχώρησης δημοτικού χώρου όπου θα εγκατασταθεί το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στη Μήλο.

Ο Διοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεσμεύτηκε αμέσως μετά τη λήψη του σχετικού εγγράφου από το Δήμο Μήλου, να αποστείλει στο νησί αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να ελέγξει τον προτεινόμενο χώρο και να αποφανθεί για την καταλληλότητα και τις αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις που θα εγγυηθούν την παροχή πλήρων και αξιοπρεπών παροχών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προς τους ασφαλισμένους και συναλλασσόμενους της Μήλου.