"Μηλέικα Νέα"

speedrunner3

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε ο καπετάνιος του SpeedrunnerIII κατά την διάρκεια του ταξιδιού του ταχυπλόου από τη Μήλο προς τον Πειραιά την Κυριακή 29/10. Ενώ όπως αναμενόταν αυτό θα ήταν το τελευταίο δρομολόγιο του Speedrunner για φέτος, ο πλοίαρχος λίγη ώρα μετά την αναχώρηση του από την Σέριφο ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του πλοίου ότι θα παραμείνει στη γραμμή των δυτικών Κυκλάδων για περίπου ένα μήνα ακόμα, ήτοι μέχρι τις 26 Νοεμβρίου!

Το SpeedrunnerIIIθα συνεχίσει να εξυπηρετεί Σέριφο, Σίφνο και Μήλο δύο φορές την εβδομάδα κάθε Παρασκευή δηλαδή και Κυριακή.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της AegeanSpeedLines…

Η ευχαριστήρια επιστολή των δημάρχων:

ΚΟΙΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΙΦΝΟΥ, ΜΗΛΟΥ & ΣΕΡΙΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ AEGEAN SPEED LINES ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ SPEED RUNNER 3 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!!!

Ενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! απο όλους μας (Δημαρχους, συλλογους, φορεις και κυριως τους μονιμους κατοικους των νησιων μας) στην AEGEAN SPEED LINES, στον κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΓΕΝΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και στον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΠΑΣΤΑ, οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.
Μετά από τις αρνητικές εξελίξεις στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δυτικών Κυκλάδων απο την 1η Νοεμβριου, με την απροειδοποίητη διακοπή του 4ου δρομολογίου από και προς Πειραιά ,για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο τουλάχιστον, απο το μοναδικό συμβατικό πλοίο, η AEGEAN SPEED LINES εξέτασε προφορικό μας αίτημα και αποφάσισε τελικά τη συνέχιση δρομολόγησης του πλοίου της και το μήνα Νοέμβριο!
Για τα νησιά μας και αυτή η απόφαση αποτελεί "ανάσα" και συνιστά σαφώς πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής υπευθυνοτητας και εταιρικής αξιοπιστίας εκ μέρους της AEGEAN SPEED LINES.

Ο Δήμαρχος Σιφνου
ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ο Δήμαρχος Μηλου
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Σεριφου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ