"Μηλέικα Νέα"

kanavi17

Την Τρίτη 8 Αυγούστου το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 17χρονη ημεδαπή η οποία κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και θρυμματιστή κάνναβης.

Η ναρκωτική ουσία και ο θρυμματιστής κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Κίμωλο

 

Την 10-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κίμωλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κιμώλου, 45χρονος υπήκοος Αυστρίας ο οποίος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 10-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 35χρονος υπήκοος Πακιστάν και 26χρονος υπήκοος Αλβανίας οι οποίοι κατείχαν από κοινού -6,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

 

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 10-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 17χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 09-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 28χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου και έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατείχε -31- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.