"Μηλέικα Νέα"

epitroph-diamartyrias177b

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις κατά της δημοτικής αρχής στη Μήλο με τον κόσμο που συμμετέχει σε αυτές να αυξάνεται κάθε μέρα. Ξεκίνησε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Κυριακής 16/7 στην είσοδο του Δημαρχείου Μήλου για τα όσα δεινά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο νησί μας υποβαθμίζοντας το.

Ακολούθως η επιτροπή κατοίκων του νησιού το πρωί της Δευτέρας 17/7, βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου όπου του επιδόθηκε από μέλη της συντονιστικής επιτροπής της, έγγραφο με τα προβλήματα και τα αιτήματά της.

epitroph-diamartyrias177

Την ίδια μέρα το βράδυ η συγκέντρωση είχε μεγαλύτερο παλμό και περισσότερο κόσμο. Το βράδυ της Δευτέρας 17/7 στο δημαρχείο βρέθηκαν περισσότεροι από 200 συντοπίτες μας, ενώ το λόγο μέσω μεγαφώνου πήραν και μίλησαν στον κόσμο οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μαρτάκης, Μανώλης Μικέλης, Αντώνης Καβαλιέρος, μέλη της συντονιστικής επιτροπής αλλά και απλοί πολίτες.

Αποφασίστηκε, την Τρίτη 18/7 και ώρα 8.00 το πρωί, να γίνει συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Μήλου με αίτημα να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο για να δοθούν επειγόντως λύσεις στα καυτά προβλήματα του νησιού, ύδρευση και αποχέτευση. Σε περίπτωση άρνησης ή κωλυσιεργίας οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε κανονική κατάληψη από την Τετάρτη 19/7.

epitroph-diamartyrias177a

Σχετικά θέματα:

Μήλος: 8η μέρα χωρίς νερό η Πλάκα – Καμία ενημέρωση από τον Δήμο Μήλου!

«Απίστευτες διακοπές του νερού στη Μήλο: ο Δήμαρχος εχθρός του τουρισμού.»

Πρόστιμο 42.000 ευρώ στο Δήμο Μήλου για ανεξέλεγκτη απόρριψη βοθρολυμάτων.

Έπαρχος Μήλου: Η αυτοψία δεν έδειξε διαρροή λυμάτων στον Αδάμαντα.