"Μηλέικα Νέα"

Το σωματείο ιδιοκτητών και εκμεταλλευτών ενοικιαζόμενων δωματίων Μήλου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον ξαφνικό χαμό του Παύλου Πειρουνάκη. Στο μήνυμα του αναφέρει:


Με ιδιαίτερη λύπη ενημερωθήκαμε ότι ο Παύλος Πειρουνάκης έφυγε σήμερα από την ζωή. Για το σωματείο μας ο Παύλος Πειρουνάκης αποτέλεσε ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του, με ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του, πάντα πρωτοπόρος σε όλες τις διεκδικήσεις του σωματείου,  όπως και διετέλεσε ένας από τους βασικότερους παράγοντες της πορείας του τουρισμού της Μηλου τα τελευταία 45 και πλέον έτη. Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια του σε όλη την οικογένεια του και στους οικείους του.

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο πρόεδρος Μάλλης Γεώργιος

Ο Γραμματέας Μάλλης Εμμανουήλ

Η κηδεία του αγαπητού συμπολίτη μας Παύλου Πειρουνάκη θα τελεστεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Αδάμαντα

Συλλυπητήρια Επιστολή Συνδέσμου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Μήλου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μήλου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Πειρουνάκη για τον πρόωρο χαμό του.

Ένας ευγενικός και καλόκαρδος άνθρωπος, ήταν ενεργό μέλος του Συνδέσμου μας για δεκαετίες μέχρι την συνταξιοδότησή του, όπου και  πήραν την σκυτάλη τα άξια παιδιά του στα οποία ευχόμαστε η ευχή του να τα συντροφεύει πάντα.

Από το Δ.Σ του Σ.Ε.Β Μήλου

Ο πρόεδρος: Μάλλης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας: Νίνος Ε. Αντώνιος