"Μηλέικα Νέα"

Συγχαρητήριες επιστολές έστειλαν σύλλογοι και φορείς της Μήλου με τις οποίες συγχαίρουν για την επανεκλογή τους τον Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη και την Έπαρχο Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου. Αναλυτικά και με σειρά παραλαβής τους:


Παμμηλιακός Α.Σ.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Δήμαρχο Μήλου Μανώλη Μικέλη για την επανεκλογή του.

Συγχαίρουμε τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους όλων τον παρατάξεων για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του.

Επίσης, συγχαίρουμε την Έπαρχο Μήλου κυρία Έλλη Χωριανοπούλου για την  επανεκλογή της, όπως και σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους στις Κυκλάδες.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Μήλου

O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την  επανεκλογή του  Δημάρχου  κ. Μανώλη Μικέλη και της επάρχου  κ. Έλλη Χωριανόπουλου  και  εύχονται μία δημιουργική, παραγωγική και επιτυχημένη    θητεία.

Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους  και παρέδρους  όλων των συνδυασμών και τους  ευχόμαστε Καλή θητεία και Καλή Δύναμη.

Με ιδιαίτερη τιμή από το Δ.Σ του Σ.Ε.Β Μήλου

Ο πρόεδρος:

Μάλλης Ιωάννης

O Γ. Γραμματέας:

Νίνος Ε  Αντώνιος

Σωματείο Ιδιοκτητών & Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτήτων και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Μήλου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Δήμαρχου Κου. Μικέλη και της έπαρχου Κας Χωριανοπούλου.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συμπολίτες μας που εκλέχθηκαν ως μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτήτων και τους ευχόμαστε να έχουν μια εποικοδομητική θητεία.

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Μάλλης Γεώργιος

Ο Γραμματέας

Μάλλης Εμμανουήλ

Ένωση Φίλων Αδάμαντος

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Φ.Α  εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για την επανεκλογή  του Δημάρχου κ.Μανώλη Μικέλη και της Επάρχου κ. Έλλης Χωριανοπούλου, και ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία. Επίσης συγχαίρουμε τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και ευχόμαστε  καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Συγχαρητήρια και στον Περιφεριάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Τούρλου Φλώρα

Ο Γεν. Γραμματέας

Μαύρος Πολυχρόνης

Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Ξενοδόχων Μήλου εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για την επανεκλογή  του Δημάρχου κ.Μανώλη Μικέλη και της Επάρχου κ. Έλλης Χωριανοπούλου, και ευχόμαστε μια δημιουργική θητεία. Επίσης συγχαίρουμε τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και ευχόμαστε  καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

Συγχαρητήρια και στον Περιφεριάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Μωραίτης Δημήτριος

Η Γεν. Γραμματέας

Τούρλου Φλώρα