"Μηλέικα Νέα"

mandra1

Ο σύλλογος γονέων του γυμνασίου Μήλου θα συγκεντρώσει ρούχα,παπούτσια, είδη οικιακού ιματισμού (πετσέτες, σεντόνια κτλ.) και τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, όσπρια, ζάχαρη κτλ) για τους πλημμυροπαθείς στην Μάνδρα Αττικής, από 21/11/17 ως 27/11/17. Σημεία συγκέντρωσης 1) Γυμνάσιο Μήλου κατά τις σχολικές ημέρες και ώρες 2) Κατάστημα Χρυσοβαλάντης Κάτρη στην Πλάκα Μήλου και 3) Κατάστημα Ελένης Κυπραίου στον Αδάμαντα Μήλου. Τηλ. επικ. 2287023482 , 2287023275 και 6976033692.

Η συσκευασία και αποστολή των ειδών θα γίνει από τον σύλλογο.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μήλου 

Ο Δήμος Μήλου θέλοντας να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους των Δήμων Μάνδρας- Ειδυλλίας, Ελευσίνας και Μεγάρων, απευθύνει έκκληση αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης για τους συνανθρώπους που δοκιμάζονται από τα δεινά της πρόσφατης θεομηνίας.

Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε κάθε γωνιά της χώρας, μετέχουμε κι εμείς ως Δήμος, με τη συνεργασία της εκκλησίας, των σχολείων, των συλλόγων και  όλων των τοπικών φορέων, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης στο  Γηροκομείο (καθημερινά 8.00 – 4.00) και στο Γυμνάσιο Μήλου (τις ώρες λειτουργίας του) που αφορούν:

-Είδη διατροφής μακράς διάρκειας (συσκευασμένα τρόφιμα, γάλατα κ.α.),

-Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας

-Φάρμακα

Φορείς και εθελοντές του νησιού, καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να προσφέρουμε καίρια και αποτελεσματικά βοήθεια στους συνανθρώπους που κατοικούν στις περιοχές όπου μετράνε τις πληγές τους και τον πόνο της απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22870  22149 και 22202  Γηροκομείο Μήλου