"Μηλέικα Νέα"

Αγαπητοί Συνάδελφοι, όπως ήδη γνωρίζετε το 2020, μετά από απόφαση του Δ.Σ., δεν εισπράχθηκαν συνδρομές καθώς επρόκειτο για μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και επιδιώξαμε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω οι επιχειρήσεις-μέλη μας. Ως εκ τούτου δεν ενημερώθηκε το Μητρώο Μελών μας.

Φέτος οι καταστάσεις άλλαξαν και, αν και η πανδημία υφίσταται, η Μήλος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. 

Καθώς το Μητρώο του Σωματείου ενημερώνεται κατά την είσπραξη των συνδρομών, οι οποίες για το 2021 θα εισπραχθούν κανονικά, και λόγω των επερχόμενων εκλογών παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε - ΕΩΣ ΤΙΣ 20/10/2021 - μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής: 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΑΦΜ

ΑΔΤ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ή Μ.Η.Τ.Ε.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ/ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Website

Email

ΤΗΛΕΦΩΝΟ-Α

Διευκρινίζουμε ότι:

  • Τα στοιχεία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να τα στείλουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ επιθυμούν να παραμείνουν εγγεγραμένοι ή να εγγραφούν στο Σωματείο. Η μη αποστολή στοιχείων συνεπάγεται με διαγραφή.
  • Μέλη του Σωματείου μπορούν να είναι ΜΟΝΟ οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των επιχειρήσεων ή/και οι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ (όπως αναγράφονται στη Γνωστοποίηση ή στο Μ.Η.Τ.Ε.).
  • Αμέσως μετά την ενημέρωση θα εισπραχθεί η Συνδρομή για το 2021.
  • Δικαίωμα ψήφου ή/και υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν ΜΟΝΟ τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ και ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ μέλη.

Τηλ. για διευκρινήσεις: 6946916006

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.