"Μηλέικα Νέα"

damoulakis-beyonce

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην πρωινή εκπομπή «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, μίλησε ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης δίνοντας Πανελλαδικά πια την είδηση ότι ΝΑΙ, ο Δήμος Μήλου έχει ξεκινήσει προσεγγίσεις με την διάσημη τραγουδίστρια Beyonce, ώστε να την προσκαλέσει στη Μήλο.

Αιτία αυτής της πρόσκλησης δεν είναι άλλη από το νέο βίντεο κλιπ της Beyonce και τα γυρίσματα στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν πλάνα δευτερολέπτων μπροστά από το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου!

Ο Δήμος Μήλου στα πλαίσια της καμπάνιας του για την επιστροφή της Αφροδίτης «στο σπίτι της», τη Μήλο, ξεκίνησε ήδη τις επαφές με την Beyonce, όπως δηλώνει συγκεκριμένα στο βίντεο που ακολουθεί, ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Στα πλαίσια του 29ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου, πραγματοποιείται την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου, συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η οποία είναι αφιερωμένη στην καμπάνια επαναπατρισμού της Αφροδίτης που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Μήλου. Στο δελτίο τύπου ανακοίνωσής της, το κόστος του εισιτηρίου αναφέρεται στα 10 ευρώ και με προπώληση στα 8 ευρώ. Εν τέλει μαθαίνουμε από την αφισοκόλληση ότι η τιμή του είναι στα 15 ευρώ. Μάλλον θα πρόκειται για τυπογραφικό λάθος…