"Μηλέικα Νέα"

Στο ιατρείο της στη Μήλο θα δέχεται το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2020 η Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος Δεσποινα Καμπούρη, συνεργάτης του Mαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

Πιο συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου της στην Πλάκα (απέναντι από το Κέντρο Υγείας) θα είναι το εξής:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 5.00 – 9.00 το απόγευμα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί – 12.00 το μεσημέρι.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας με την ιατρό Δέσποινα Καμπούρη, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της 6944 381022.

kampouri despoina milos1

Η Ιατρός

Η Δέσποινα Καμπούρη γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Ηράκλειο Αττικής.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1986. Υπηρέτησε σαν Αγροτικός Ιατρός στο Πυλί της Κω και εργάστηκε στη Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και απέκτησε την ειδικότητα του Μαιευτήρα Χειρουργού Γυναικολόγου.

Από το 1995 μέχρι σήμερα διατηρεί ιατρείο στο Ηράκλειο Αττικής , ασχολούμενη με όλο το φάσμα της μαιευτικής και γυναικολογίας. Είναι συνεργάτης του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, ενώ τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της και στους κατοίκους της ιδιαίτερης πατρίδας της, ασκώντας περιοδικά την ειδικότητά της στο ιατρείο που διατηρεί στη Μήλο του Νομού Κυκλάδων.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος ( Ε.Μ.Γ.Ε.), της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και άλλων επιστημονικών μη κερδοσκοπικών ενώσεων, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας εργασίες της σε αρκετά από αυτά.

Παράλληλα με την άσκηση της ιατρικής, είναι μέχρι και σήμερα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στον οποίο διετέλεσε και Αντιδήμαρχος με αντικείμενο την Κοινωνική Πολιτική, τις Υπηρεσίες Υγείας και τον Εθελοντισμό, από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Μάρτιο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ιατρό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της...