"Μηλέικα Νέα"

Σύμφωνα με τις κριτικές και αξιολογήσεις εκατομμυρίων χρηστών που συνέλεξε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, Tripadvisor, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2021, και ανακοίνωσε στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards για το 2022 στην ευρωπαϊκή κατάταξη περιλαμβάνονται η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο (6η θέση) και η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο (16η θέση).

Μια ελληνική παραλία, διάσημη σε όλο τον κόσμο για το συναρπαστικό τοπίο της, αναδείχθηκε στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο σύμφωνα με τις κριτικές και αξιολογήσεις εκατομμυρίων χρηστών που συνέλλεξε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, Tripadvisor, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2021, και ανακοίνωσε στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards για το 2022.

Πρόκειται για την λιμνοθάλασσα Μπάλου στον Κίσσαμο. Οι χρήστες της πλατφόρμας σχολιάζουν χαρακτηριστικά για την Λιμνοθάλασσα Μπάλου, η οποία αναδείχθηκε στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παραλιών για το 2022, ότι «Σαν να βγήκε από άλλον πλανήτη. Ένα συναρπαστικό μέρος με μια λιμνοθάλασσα στη μία πλευρά και μια παραλία στην άλλη».

Ταυτόχρονα, η Λιμνοθάλασσα Μπάλου αναδεικνύεται ως η πέμπτη καλύτερη παραλία στην Ευρώπη, ενώ στην ευρωπαϊκή κατάταξη ακολουθούν η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο (6η θέση), η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο (16η θέση) και η παραλία Φαλάσαρνα στα Χανιά (21η θέση).

Η κατάταξη με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, διαμορφώθηκε από εκατομμύρια διαφορετικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψήφισαν όσες επισκέφθηκαν κατά την περασμένη χρονιά και διέκριναν σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες.

MTC GROUP