"Μηλέικα Νέα"

Την Κίμωλο και τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Βουλευτή ήταν το νησί της Κιμώλου, όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Οδηγήτριας, Πολιούχου και Προστάτιδος της Κιμώλου, μαζί με την Έπαρχο Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βεντούρη και τους αντιδημάρχους κ. Ελισάβετ Βαμβακάρη και κ. Παναγιώτη Σαρδή, αναφορικά με τη φετινή τουριστική περίοδο, αλλά και για ζητήματα της καθημερινότητας.

fortomas milos kimolos 112021b

Την επομένη το πρωί ο κ. Φόρτωμας παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τρυπητής της Μήλου. Στο πλαίσιο των επαφών του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μήλου, μαζί με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Μήλου, κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη. Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Μακρή και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της δομής και πιο συγκεκριμένα, για το ζήτημα της διαμονής των ιατρών, ένα φλέγον θέμα που αφορά στο σύνολο σχεδόν των νησιών των Κυκλάδων.

fortomas milos kimolos 112021a

Επίσης, ο Βουλευτής Κυκλάδων συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πλοιοκτητών Τουριστικών Σκαφών Μήλου και τον Πρόεδρο κ. Ηλία Καναβό, όπου και συζήτησαν για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο τους. Τέλος, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Μήλου, υπό την Πρόεδρο κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη, όπου και τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του κόμματος.

fortomas milos kimolos 112021c

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: "Είναι μεγάλη μου η χαρά λοιπόν, όταν μετά το τέλος της θερινής περιόδου έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι με τους κατοίκους της Κιμώλου και της Μήλου και να ανταλλάσσουμε σκέψεις για τη χρονιά που έρχεται, για όλα αυτά που πρέπει ακόμη να γίνουν και για όσα θα τους αλλάξουν την καθημερινότητα. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι παρούσα σε κάθε θέμα που τους απασχολεί και έτοιμη να δώσει λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον νησιωτικό χώρο. Συνεχίζουμε μαζί!»

Φίλιππος Φόρτωμας

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ