"Μηλέικα Νέα"

sarakiniko-forbes2018

Η Μήλος, η Πάρος , η Κρήτη, η Κάρπαθος και η Κέρκυρα είναι κατά σειρά οι προτεινόμενοι από το FORBES νησιωτικοί προορισμοί για διακοπές την εφετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με τίτλο «10 Places You Need To Visit In Greece This Summer» το έγκυρο Μέσο κατατάσσει ως πρώτη επιλογή την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και ακολουθούν τα νησιά του Αιγαίου για τα οποία επιφυλάσσει κολακευτικά σχόλια μαζί με αντιπροσωπευτικό φωτογραφικό υλικό.

Ειδικά για τη Μήλο, το άρθρο αναφέρει :

«Tο νησί της  Μήλου είναι διάσημο για κάτι που δεν υπάρχει– το άγαλμα της Αφροδίτης, το οποίο στην  πραγματικότητα βρίσκεται στο Λούβρο. Το σπουδαίο μυστικό αυτού του κυκλαδίτικου νησιού είναι ότι πολλοί  Έλληνες  το επισκέπτονται για μήνα του μέλιτος ή απλά για να ξεφύγουν για λίγες μέρες από την καθημερινότητα. Ο λόγος είναι ότι το νησί της Μήλου, έχει ηφαιστιακή βάση όπως και το κοσμοπολίτικο και γεμάτο νησί της Σαντορίνης το καλοκαίρι. Αυτή η μοναδική γεωλογία  έχει δώσει στο νησί  πλούτο πανέμορφων παραλίων,  όπως το Σαρακινικό με τα λευκά του σουρεαλιστικά τοπία».

https://www.forbes.com/sites/anthonygrant/2018/04/07/10-places-you-need-to-visit-in-greece-this-summer/#552c747d6d93