"Μηλέικα Νέα"

super-runner

Το νέο απόκτημα της Golden Star Ferries, το ταχύπλοο στολίδι «Super Runner», το οποίο έχει προγραμματισθεί να δρομολογηθεί στη γραμμή Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, εμπλέκει δημοσίευμα από την Άνδρο και για τη Μήλο.

Με δεδομένο ότι το φετινό στοίχημα με τα ταχύπλοα είναι μεγάλο για την ακτοπλοΐα, η Μήλος ελπίζει να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Golden Star Ferries που ποντάρει πολλά στο νέο της απόκτημα.

Το «Super Runner» βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στον Πειραιά και δη έξω από το υπουργείο Ναυτιλίας. Το «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ αναφέρει ότι «ενδεχομένως να το δούμε να φτάνει έως τη Μήλο. Ναι σωστά διαβάζετε. Δεν θα φτάνει έως τη Παροναξία αλλά θα πηγαίνει έως τη Σαντορίνη από την Ραφήνα και υπάρχουν σκέψεις και για την Μήλο.»

Ας δούμε τι αναφέρει η ιστοσελίδα enandro.gr και ο συντάκτης Τίμος Βικ ενώ η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net

«Το ταχύπλοο της Golden Star Ferries φέρει πλέον ευδιάκριτα το όνομα ΑΝΔΡΟΣ κάτω από το όνομα του αφού τελικά άλλαξε λιμάνι νηολόγησης. Το νέο ανδριώτικης αναφοράς πλοίο, φοράει σιγά-σιγά «τα καλά του» για να ξανοιχθεί σε λίγο καιρό στο Αιγαίο.

Το ταχύπλοο «Super Runner» βρίσκεται ήδη στο λιμάνι του Πειραιά, αγκυροβολημένο μπροστά από το υπουργείο Ναυτιλίας, όπου προβάρει τα χρώματα της εταιρίας, που είναι το χρυσό αστέρι και μπλε, με κίτρινες πινελιές στην πλώρη και την πρύμνη.

Σε λίγο καιρό θα μπει σε δεξαμενή για τις απαραίτητες εργασίες και ταυτόχρονα θα βελτιώσει τις μηχανές του προκειμένου να αναπτύσσει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Το παρθενικό του ταξίδι στις Κυκλάδες - υπό τη νέα ονομασία και ιδιοκτησία - θα το πραγματοποιήσει στις 28 Απριλίου. Θυμίζουμε πως έχει δρομολογηθεί στην γραμμή Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και ίσως και Μήλο».

Πηγές: naxospress.gr, enandro.gr