"Μηλέικα Νέα"

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου σας ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής απόφασης της Κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, κ. Α. Πελώνη,  από σήμερα Τετάρτη 18/3 κλείνουν όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις με βάση τις ακόλουθες δραστηριότητες,  έως 31/03/2020 και παρακαλεί όπως ελέγξετε τους ΚΑΔ της επιχείρησης  σας.

Ωστόσο θα παραμείνουν ανοιχτά:

Σούπερ μάρκετ , ·Φαρμακεία ,  Μίνι μάρκετ,  Περίπτερα, Κρεοπωλεία,  Ιχθυοπωλεία     Φούρνοι, Μανάβικα,  Υπηρεσίες  ντελίβερι,· Πρατήρια καυσίμων, Συνεργεία αυτοκινήτων, Τράπεζες, Υπηρεσίες κούριερ,  Pet shop, Καταστήματα γεωργικών προϊόντων, Καταστήματα επισκευής, Οπτικά  και καταστήματα Κινητής τηλεφωνίας.

Ειδικά για τα σούπερ μάρκετ, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας τους και θα μπορούν  είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ θα δουλεύουν και τις Κυριακές.

Ωστόσο, ο ΣΕΒ Μήλου, προτείνει στα μέλη του να τηρήσει το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων ως έχει και να παραμείνουν κλειστά τις Κυριακές

Συμπληρωματικά τονίζουμε, ότι θα παραμείνουμε σε διαρκή επαφή τόσο με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, όσο και με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, για την αντιμετώπιση αυτής της οξείας κατάστασης ανάγκης, ώστε το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων να συνδυαστεί απαραίτητα και με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων με στόχο την διάσωσή τους, την μην απώλεια των θέσεων εργασίας και την εν τέλει ανάκαμψή τους.

Παραμένουμε ψύχραιμοι, ενημερωνόμαστε και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επίσημων φορέων, αλλά κυρίως τηρούμε ευλαβικά τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, διότι η υγεία μας είναι το πρώτο ζητούμενο.

Αναλυτικά με ΚΑΔ τα καταστήματα που θα μείνουν κλειστά...