"Μηλέικα Νέα"

Ο Δήμος Μήλου ολοκλήρωσε τη διαδικασία αγοράς και παράδοσης-παραλαβής εξοπλισμού των υδραυλικών διασωστικών εργαλείων του οίκου Weber Rescue, για την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου, με σκοπό την ενίσχυση του σημαντικού τους έργου.

Στα πλαίσια της παράδοσης του εξοπλισμού διεξήχθη ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης, ορθής και ασφαλούς λειτουργίας των ειδικών εργαλείων βασικού επίπεδου S.A.V.E.R. σε δέκα στελέχη της Ο.Ε.Δι.Μ.

oedim saver draeger2020d

Δρώντας πάντα με γνώμονα τις βασικές αρχές προστασίας του Πολίτη, η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών (Ο.Ε.Δι.Μ.) συνεχίζει με αμείωτο ζήλο το έργο της, κερδίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινωνίας.

Η «Draeger Hellas Α.Ε.» ευχαριστεί θερμά το Δήμο Μήλου και την Ο.Ε.Δι.Μ. για την εμπιστοσύνη τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα της.

oedim saver draeger2020b

Με το τέλος της εκπαίδευσης η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση ευχαριστώντας όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί το εξειδικευμένο αυτό και πολύτιμο για το νησί μας σεμινάριο:

«Στα πλαίσια της παράδοσης του εξοπλισμού των υδραυλικών διασωστικών εργαλείων του οίκου Weber Rescue, διεξήχθη ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης, ορθής και ασφαλούς λειτουργίας των ειδικών εργαλείων απεγκλωβισμού από τροχαία ατυχηματα βασικού επίπεδου S.A.V.E.R. σε δέκα μέλη της Ο.Ε.Δι.Μ, από τον εκπαιδευτή Ιωάννη Ρέτσιο, τον οποίο κ ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στο νησί μας και τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μας μετέδωσε.

Η Ομάδα μας επιθυμεί επίσης να ευχαριστήσει το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου που μας φιλοξένησε για το θεωρητικό μέρος της εκπαίδευσης, τον Αντώνη Βικελή (Μάσκας) που μας φιλοξένησε στον χώρο του για το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης και τον Αντώνη Νίνο (Μαλιάς) για την παραχώρηση του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για την εκπαίδευση.»

oedim saver draeger2020a

oedim saver draeger2020c

Δείτε περισσότερο πλούσιο φωτορεπορτάζ στο σελίδα/γκρουπ της Ομάδας Εθελωντών Διασωστών Μήλου στο facebook εδώ...