"Μηλέικα Νέα"

Στάση στο νησί της Πάρου αλλά και της Μήλου θα πραγματοποιήσει το υπερπολυτελές ναυλωμένο γιοτ «Boadicea» που είναι μήκους 77 μέτρων και μεταφέρει τουρίστες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο. Μεταξύ των χλιδάτων ανέσεων και υπηρεσιών που προσφέρει είναι κινηματογράφος, spa, beach club με bar, πισίνα αλλά και ελικοδρόμιο.

Στο μεταξύ, είναι γνωστή η προτίμηση που τρέφει για την Πάρο η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό, ο Γάλλος επικεφαλής του οίκου LVMH. Όπως λοιπόν γράφει “Το Βήμα”, το super model Τζίτζι που διατηρεί φιλία χρόνων με το ζεύγος Πινό, που και αυτό το καλοκαίρι (όπως πέρυσι για μεγάλο διάστημα) θα είναι στην Πάρο.

Παράλληλα, όπως δημοσίευσε ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος “Φωνή της Πάρου”, ένα boost στην τουριστική κίνηση της Πάρου δίνει και η παρουσία της σχεδιάστριας μόδας Ντέλι Κάσνα. Η ίδια και η ομάδα της (μοντέλο, φωτογράφοι, μακιγιέρ και στυλίστα) βρέθηκαν στην Παροικιά την Τρίτη 15/3/2022 για την φωτογράφηση της καινούριας σειράς ρούχων της φίρμας που εκπροσωπεί.

Η Essentials for Zula (essentialsforzula.com), είναι μια μάρκα με ρούχα σε casual γραμμή που αναδεικνύει τις γραμμές της νέας γυναίκας. Πέρα από ενδύματα, στην γραμμή παραγωγής της εταιρίας είναι επίσης και σειρές γυναικείων μαγιό και εσωρούχων.

Τέλος, μόλις πρόσφατα, η πλατφόρμα A.M.A. Selections, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014 προσφέροντας βραχυχρόνιες μισθώσεις πολυτελών σπιτιών σε δημοφιλείς προορισμούς, διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με την προσθήκη νέων προορισμών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Πάρος.

Δείτε το βίντεο με την ξενάγηση στο υπερπολυτελές γιοτ «Boadicea» εδώ: https://www.fraseryachts.com/en/yacht/boadicea/

boadicea milos paros 2022a