"Μηλέικα Νέα"

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την Mελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) που αφορά: «Ξενοδοχειακό κατάλυμα 5 αστέρων συνολικής δυναμικότητας 271 κλινών στη θέση Μύτακας νήσου Μήλου σε γήπεδο έκτασης 29.421,73 από την V TOURISM Α.Ε.»

Η υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα WHITE COAST έχει εγκατασταθεί στο βόρειο τμήμα του νησιού στη θέση «ΜΥΤΑΚΑ» Δήμου Μήλου.

Η ημερομηνία έναρξης της δημόσιας διαβούλευσης ορίζεται η ημερομηνία  δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η μονάδα με την ονομασία Domes White Coast Milos διαθέτει 30 πολυτελείς σουίτες. Πρόκειται για ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες. Κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και πρόσβαση σε τρεις αμμουδιές.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από τους λευκούς σχηματισμούς βράχων του νησιού, δημιουργώντας ένα ήρεμο καταφύγιο με πολυτελή απλότητα, διακριτικούς εσωτερικούς χώρους και ουδέτερους τόνους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Domes, Δρ. Γιώργο Π. Σπανό, το πρώτο πρότζεκτ της αλυσίδας στη Μήλο προέκυψε από συνεργασία με την Invel Real Estate και την Prodea Investments, ενώ αναμένονται και άλλα πρότζεκτ στις Κυκλάδες.

Όραμά μας, είχε δηλώσει ο κ.Σπανός στις αρχές Φεβρουαρίου, είναι να εξελίξουμε αυτή την ιδιαίτερη μονάδα σε κορυφαίο ξενοδοχείο στο Αιγαίο με ιδιωτικές πισίνες, με ανάπτυξη σε δύο φάσεις μέσα στην ερχόμενη διετία, όταν ο αριθμός των σουιτών θα ανέβει σε 130. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το αποτύπωμά μας στις Κυκλάδες, και να παγιώσουμε τη συμμαχία μας με τις Invel και Prodea, είπε.

Πηγή: tornosnews.gr