"Μηλέικα Νέα"

saison-morte

Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε πλέον να μιλάμε για την ταινία που γυρίζεται αποκλειστικά στη Μήλο, το «Saison Morte», η οποία αισίως μπαίνει στην 11η ημέρα των γυρισμάτων της.

Το «Saison Morte» είναι μια παραγωγή της Showtime Productions με συμπαραγωγούς το Travel me to Milos, την ΕΡΤ και Nova. Πρόκειται για μία ταινία η οποία γράφτηκε από τον Παναγιώτη Ιωσιφέλη αποκλειστικά για τη Μήλο, μετά από την επίσκεψη του παραγωγού, Παντελή Καλατζή, στο νησί, στα πλαίσια της συνεργασίας του τελευταίου με τον Γιώργο Αλκαίο

saison-morte1

Η ιστορία εξελίσσεται το χειμώνα στην Μήλο, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το όνομα της ταινίας είναι «Saison Morte» (που στα ελληνικά σημαίνει «Νεκρή Σεζόν»). Είναι όμως αυτός άραγε ο μόνος λόγος;

Πρόκειται για μία ταινία μυστηρίου και δράσης, με ένα πολύ ιδιαίτερο σενάριο, που στα χέρια του ταλαντούχου σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα και του διευθυντή φωτογραφίας Θοδωρή Μιχόπουλου υπόσχεται ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που, εκτός των άλλων, θα αποτελέσει και μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για το νησί μας.

saison-morte2

Οι πρωταγωνιστές στην ταινία είναι η Τζένη Θεωνά και ο Ορέστης Τζιόβας, και πλαισιώνονται από τους Αλέξανδρο Λογοθέτη και Δημήτρη Λάλο. Φυσικά όλοι τους έχουν ήδη αποφασίσει που θα έρθουν για διακοπές το καλοκαίρι...

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που διαπιστώνουμε ότι βοήθεια και στήριξη για την ταινία παρέχεται από όλους στο νησί μας, με πρώτο φυσικά το Δήμο Μήλου, που έχει αγκαλιάσει όλη αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και σχεδόν δυο χρόνια και την έχει υποστηρίξει με κάθε τρόπο.

saison-morte3

Χορηγοί στις μεταφορικές ανάγκες μας είναι η Zante Ferries και η Sky Express.

Πέρα από τους δημόσιους φορείς και τους χορηγούς, είναι όμως και αρκετοί επαγγελματίες και ιδιώτες του νησιού που μας έχουν υποστηρίξει  με όποιο τρόπο μπορούν έως τώρα και θα θέλαμε ως εκ τούτου να ευχαριστήσουμε θερμά τους:

- ενοικιάσεις αυτοκινήτων  Milos Rent (Μάρκος και Νίκος Μάλλης)

- εστιατόριο "Ρακόμελο"

- Μιχάλη Κυρίτση

- Δημήτρη Μωραΐτη

- Πρατήριο καυσίμων Ανδρέα Μαυρογιάννη

- Λάζαρο Αλεξόπουλο

- Στέλιο Τσιριγωτάκη

- Milos Diving Center (Γιάννης Χαβάκης)

- Αντώνη & Στέλιο Αϊβαλιώτη

- Φραγκίσκο Καμπούρη

- εστιατόριο Yangos

- Θοδωρή Μάνεση (Οικοδομικές Εργασίες)

- φούρνο Άρτεμης (Γιάννης Μάλλης)

- φούρνο Μουράτος (Νίκος Μουράτος)

- Λεωνίδα Ξηντάρα (Εστιατόριο "Απόπλους")

saison-morte4

Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος των γυρισμάτων η παραπάνω λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο θα μας ανταμείψει όλους.

Για το Travel me to Milos

Αντώνης & Γιώργος Μάλλης

saison-morte5

saison-morte6