"Μηλέικα Νέα"

peiramatikh-ergastiria

Η Πειραματική Σκηνή σας προσκαλεί και φέτος σ’ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Συναισθημάτων, της Φαντασίας και του Νου. Με όχημα την τέχνη του θεάτρου κι εργαλεία ψυχοθεραπευτικών μεθόδων και τεχνικών, οργανώνουμε εδώ και δύο χρόνια με την ψυχολόγο Μαίρη Λογοθέτη, Ψυχοεκπαιδευτικά Θεατρικά Εργαστήρια για νήπια, παιδιά κι εφήβους.

Πέρα από τις παρουσιάσεις των αυτοσχέδιων θεατρικών δρώμενων, όποτε αυτά είναι στόχος της εκάστοτε ομάδας, σκοπεύουμε κυρίως στην προσωπική έκφραση, την αυτογνωσία, την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης των συμμετεχόντων, μέσα από  τη συλλογική δημιουργία και τον συμβολικό χώρο της θεατρικής τέχνης.

Οι ολοένα αυξανόμενες συμμετοχές, η ζήτηση από γονείς και συμμετέχοντες σε συνέχεια της προσωπικής τους εμπειρίας, αλλά και οι πετυχημένες παραστάσεις που έχουν παρουσιάσει οι παιδικές κι εφηβικές ομάδες αυτά τα δύο χρόνια, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για τη συνέχιση του εγχειρήματος.

Και φέτος τα εργαστήριά μας θα λειτουργήσουν όπως πάντα σε 2 κύκλους, χειμερινό και καλοκαιρινό. Ο χειμερινός κύκλος θα ξεκινήσει περί τα μέσα Γενάρη και θα ολοκληρωθεί σε 14 συναντήσεις για παιδιά κι εφήβους -2 ανά εβδομάδα- και σε 7 συναντήσεις για νήπια -1 ανά εβδομάδα. Η συχνότητα των συναντήσεων θα είναι είτε εβδομαδιαία είτε δεκαπενθήμερη και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 60 ευρώ για το σύνολο του προγράμματος, ενώ υπάρχει 20% έκπτωση στη συμμετοχή 2ου παιδιού.

Προκειμένου να καταρτιστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα και να συγκροτηθούν οι ομάδες,

παρακαλείσθε όπως δηλώσετε άμεσα συμμετοχή, καθώς και τη χρονική διαθεσιμότητα

του/των παιδιών σας τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε ομάδα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής καλό είναι να γίνουν έως και την Κυριακή 11/12.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς καλούνται σε συνάντηση στην Πειραματική Σκηνή Μήλου

την Τρίτη 13/12  στις 17.30 οι γονείς των εφήβων

την Τετάρτη 14/12  στις 17.30 οι γονείς παιδιών και νηπίων

όπου θα έχουμε την ευκαιρία να οργανωθούμε, να ξανα-ανταμώσουμε,

να υποδεχθούμε καινούριους ''συνεργούς'' και να τους ενημερώσουμε για την προσπάθεια.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών απευθυνθείτε στην υπεύθυνη

της Πειραματικής Σκηνής Κατερίνα  Μπερδολόγου

στα τηλέφωνα  6942 475 166 και 22870 22079.