"Μηλέικα Νέα"

Η Μήλος ταξιδεύει παντού μέσα από την γαστρονομία της, η οποία αναδεικνύεται στο μεγάλο της όπλο στην τουριστική προώθηση του νησιού στις διεθνής αγορές.

Σε αυτά τα πλαίσια έγινε μια πολύ χρήσιμη και εξαιρετική παρουσίαση μέσω διαδικτυακής σύνδεσης με το Μιλάνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ Μιλάνου και με προσωπική φροντίδα οργάνωση και επιμέλεια της κ.Κυριακης Μπουλασιδου την οποία ευχαριστούμε θερμότατα.

Μέσα από την ωριαία μας ζωντανή σύνδεση με την πόλη του Ιταλικού βορρά παρουσιάστηκαν οι ομορφιές του νησιού μας σε ένα κοινό δεκάδων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων με κεντρική συντονίστρια την κ.Μπουλασιδου από τα γραφεία του ΕΟΤ στο Μιλάνο.

milano eot milos 2021

Σε απευθείας σύνδεση από το Παλιοχώρι η κ.Χριστινα Μαθιουδάκη Ciampa, από τα Μαντράκια η κ.Paola Verrechia ,από το λιμάνι της Μήλου τον Αδάμαντα η κ.Αθηνα Σούλη μίλησαν στα ιταλικά (κάτι που ενθουσίασε το ιταλικό κοινό) για το νησί και την ιδιαίτερη ομορφιά του. Από το Κλήμα ο κ.Βασιλης Παπικινος και ο κ.Δημητρης Δελλης ζωντανά μαγείρεψαν για το κοινό της Ιταλίας με αναφορά στην πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού ,πάντα στην Ιταλική γλώσσα.

Η Μήλος ταξίδεψε με αυτό τον τρόπο και εφέτος στο Μιλάνο αφού λόγω των συγκυριών δεν ήταν δυνατόν η φυσική παρουσία στην σπουδαία τουριστική έκθεση BIT η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

milano eot milos 2021b

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την κ.Μπουλασιδου για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, την έπαρχο Μήλου κ.Ελλη Χωριανοπούλου για τις άδειες που μας εξασφάλισε προκειμένου να γίνει η ζωντανή σύνδεση σε διάφορα σημεία του νησιού καθώς και το ΑΤ Μήλου

https://www.giornalesentire.it/it/grecia-isola-di-milos-polpi-al-sole?fbclid=IwAR0S52NxaaZJhzQc5XSiTU69gwi7jNGclMheYjz3nm7e50xqn5eH0fPJxPw

Δημήτρης Μωραΐτης