"Μηλέικα Νέα"

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τo Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στα νησιά Μήλο και Κίμωλο.

Στο ιερό νησί της Μήλου θα εκπροσωπήσει τη Ν.Δ. στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του εορτασμού της ιεράς μνήμης των κεκοιμημένων στο μοναδικό Παλαιοχριστιανικό Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρυπητής, όπου θα χοροστατήσουν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Σύρου-Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ και Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄, καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, θα συναντηθεί, επίσης, με την Έπαρχο κα. Έλλη Χωριανοπούλου, το Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Μικέλη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με την Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μήλου Ν.Δ. κα. Στέλλα Μαρκαντώνη και τα στελέχη της κομματική οργάνωσης της Ν.Δ..

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα μεταβεί στη νήσο Κίμωλο, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη, με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, φίλους, με τον Π. Γιώργο Πασαμιχάλη και κομματικά στελέχη της Ν.Δ..

Γιάννης Βρούτσης

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

[Φωτογραφία Αρχείου]