"Μηλέικα Νέα"

dakrya-pathous

Η  Έλενα Αντωνίου και τα «Δάκρυα του Πάθους ΙΙ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου, στις 19.00, στον χώρο Kreuzberg urban culture bar (Πλαταιών 36-Κεραμεικός, τηλ 2103411615).

Η συγγραφέας και εκδότις σας προσκαλεί να γνωρίσετε την ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της, που πλέον κυκλοφορεί διπλό κι ανανεωμένο. Η Έλενα Αντωνίου αυτήν τη φορά εκτός από τη συγγραφή έχει αναλάβει και την έκδοση του βιβλίου της. «Τα Δάκρυα του Πάθους» κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2015. Μετά τη διακοπή της συνεργασίας με την εκδοτική εταιρεία τον Φεβρουάριο, η Έλενα Αντωνίου εκδίδει τα «Δάκρυά» της τα οποία πλέον είναι ανανεωμένα και κυρίως διπλά. Η ερωτική ιστορία του Ανδρέα και της Λυδίας πριν και μετά τα Δάκρυα...

Ακολουθούμε τους ήρωές της στην ερωτική τους περιπέτεια, από την πρώτη τους συνάντηση μία βροχερή νύχτα στη Νέα Υόρκη και τον φλογερό έρωτά τους, μέχρι την προδοσία και το δραματικό τέλος... Η ιστορία συνεχίζεται στην Αθήνα όπου ο καθένας επιζητεί τις απαντήσεις στα ερωτήματά του και την κάθαρσή του.