"Μηλέικα Νέα"

epal-orologio2017a

Με στόχο την ορθότερη και πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών του νησιού, το Επαγγελματικό Λύκειο Μήλου υποδέχθηκε τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου Μήλου, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, τα μαθήματα και τις πολλαπλές και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρει το σύγχρονο Επαγγελματικό Λύκειο. Ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους και διερεύνησαν τις δυνατότητες που δίνονται για την πρόσβαση τους σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Σχολές Πυροσβεστικής. Ενημερώθηκαν για το προαιρετικό έτος μαθητείας και τα επαγγελματικά δικαιώματα που συνοδεύουν τον απόφοιτο και πτυχιούχο ειδικότητας του ΕΠΑ.Λ. Μήλου.

epal-orologio2017

Στο τέλος της παρουσίασης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις αίθουσες, τους εργαστηριακούς χώρους και τη Βιβλιοθήκη του σχολείου, ενώ τους μοιράστηκε πλήρης 40σέλιδος οδηγός σπουδών για το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο καθηγητής Πληροφορικής, Αντωνόπουλος Κώστας.

Θα ακολουθήσει αντίστοιχη εκδήλωση ενημέρωσης για τους γονείς των μαθητών το προσεχές χρονικό διάστημα.

(Στις συνοδευτικές φωτογραφίες, έχει γίνει επεξεργασία των προσώπων των μαθητών, γιατί δεν υπάρχει έγγραφη συναίνεση δημοσίευσης)