"Μηλέικα Νέα"

pospom-christmas2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10/12/2016 η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ, η οποία αποτέλεσε και την πρώτη εκδήλωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση παιδιών όχι μόνο από το χωριό μας αλλά και από τα υπόλοιπα χωριά της Μήλου.

Όλα τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες οργανωμένες από τα παιδιά των Πολλωνίων,  που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης και χωρίς τα οποία δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίησή της.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Φανής Τσιλακοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

pospom-christmas2016a

Άλλες δραστηριότητες της γιορτής μας ήταν ομαδικά παιχνίδια, face painting, μπαλόνια, εκπλήξεις αλλά και αναμνηστική φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη σε εορταστική χιονόμπαλα!

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας, τα δώρα του Συλλόγου είχαν το οικολογικό μήνυμα της επαναχρησιμοποίησης καθώς το δώρο του Αη Βασίλη ήταν σε ανάλογη συσκευασία, μία mini-shopping bag με το σύνθημα «Reduce - Reuse - Recycle» («Μείωσε – Επαναχρησιμοποίησε – Ανακύκλωσε»). 

pospom-christmas2016b

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους των Πολλωνίων για την συμβολή τους, οι οποίοι με διάθεση συλλογικότητας προσέφεραν τα εδέσματα για την εκδήλωση αλλά επίσης βοήθησαν να δημιουργηθεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για όλους.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η παραγγελία των ημερολογίων του Συλλόγου μας με φωτογραφικό αφιέρωμα στα ζευγάρια των Πολλωνίων που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του χωριού μας. Επικοινωνήστε με τον σύλλογο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. σας εύχεται

Καλές Γιορτές