"Μηλέικα Νέα"

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τετραήμερη επίσκεψη των Ιατρών του Αιγαίου ΠΑΓΝΗ στη Μήλο, όπως προκύπτει από τα παρακάτω στοιχεία:

Συγκεκριμένα, εξεταστήκαν 1331 ασθενείς, ενώ έγιναν συνολικά 357 χειρουργικές και εξειδικευμένες εξετάσεις.

 Ευχαριστούμε θερμά τους ανωτέρω Ιατρούς Ειδικοτήτων και το Παραϊατρικό προσωπικό που τους συνόδευε, για την κοινωνική και εθελοντική τους δράση, όπως και το προσωπικό του Κ.Υ. Μήλου και το ΙΣΚΥΜ για την συμβολή τους για την άψογη οργάνωση που παρείχαν.

Ευχαριστούμε επίσης για την υποστήριξη, ώστε να μην ακυρωθεί η επίσκεψη λόγω εκτάκτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Υπουργείο Υγείας, τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, το Βουλευτή Κυκλάδων, κ. Γιάννη Βρούτση, τη 2η ΔΥΠΕ, την 7Η ΔΥΠΕ, τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΗΛΟΥ, όπως και τους κάτωθι χορηγούς:

1)Το ΔΗΜΟ ΜΗΛΟΥ

2)Την ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΗΛΟΥ

3)Την IMERYS

4)Τις ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΚ, ΖΑΝΤΕ, SEAJETS

5)Τα γραφεία εισιτηρίων MILOS TRAVEL ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ, RIVA TRAVEL

6)Τα καταλύματα ΑΣΤΕΡΙΑΣ, ALEXANDROS VILLAGE, UNKLES HOUSE, ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΑΝΤΑΣ, GIANNIS HOTEL, LIVANIOS STUDIOS και τους ΠΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ

7)Τα αρτοποιεία ΑΡΤΕΜΙΣ, ΜΟΥΡΑΤΟΣ, ΒΙΚΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

8)Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκίνητων ATHINA TRAVEL, AVANCE,TOURLAKIS

9)Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΗΛΟΥ

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ για προηγούμενες χορηγίες τους την Κατερίνα Πουλάκη (πρατήριο καυσίμων), τον Αντώνη Πουλάκη (εμπόριο ξυλείας), το εστιατόριο NOSTOS και τα ξενοδοχεία WHITE COAST, MILOS COVE και SALT.

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής